Som byråadministratör kan du klicka på valfritt användarkort för att se användaren.

1.png

Det finns möjlighet att ändra roll på en användare, genom knappen ”Uppgradera” om den ska ändras från Konsult till Byråadministratör eller nedgradera för tvärtom. Här kan du också ta bort användaren från Capego Finsit.

Ner till höger under rubriken Företag kan du som byråadministratör se vilka företag som användaren har tillgång till. Genom att klicka på ett företag får du möjlighet att koppla bort användaren från det eller visa företaget. Med hjälp av plustecknet kan du koppla användaren till fler företag.

Relaterade dokument

Nyhetsbrev Capego Finsit mars 2026
Den nya versionen av Capego Finsit innehåller viktiga uppdateringar: möjlighet att jämföra prognoser med utfall via budgetrapporten genom konvertering eller import, en funktion för att låsa prognosmallar från att uppdateras med ny räkenskapsdata, samt valbar publicering av olika typer av prognoser (resultaträkning, balans, kassaflöde). Dessutom har export av klientlistor till Excel utökats med information om senaste importtyp. Dessa förbättringar förenklar prognos- och rapporthantering samt ger bättre kontroll och insyn. Läs mer i manualerna.
Nyhetsbrev Capego Finsit april 2026
Capego Finsit har uppdaterats med listvy som ny standard för företagslistan, vilket ger mer information och förbättrade sorteringsmöjligheter. Ikoner och länkar är även uppdaterade för bättre navigering. Byråadministratörer kan nu vid export av konsult- och företagsanvändarlistor även få med företagens organisationsnummer. Mer information finns i manualen via länk.
Capego Finsit Nyhetsbrev oktober 2026
Koppling till Capego Bokslut är nu tillgänglig för dig som använder Capego Finsit
Integration mellan Capego Finsit och Capego Bokslut
Med integrationen mellan Capego Finsit och Capego Bokslut förs bokföringsdata över till Capego Finsit automatiskt eller vid den tidpunkt som du vill. I denna manual beskrivs funktionaliteten.
Dela kontoplan
Denna guide förklarar hur man gör en kontoplan tillgänglig för alla företag på en byrå genom att använda funktionen "Spara som" och markera "Dela med andra företag" i Capego Finsit. Delade kontoplaner kan väljas vid import av redovisning eller ändras i företagsinställningarna under Räkenskapsår. Delade kontoplaner är märkta med en "delad"-tagg och kan redigeras av konsultanvändare, med varning om ändringarnas påverkan på alla företag. Radering är möjlig endast om kontoplanen inte används av något företag eller räkenskapsår. Mer information finns i manualen för kontoplaner.