Publicera periodrapport
När du är klar med din periodrapport klickar du på ”Publicera”. Din rapport är då låst och alla behöriga användare på företaget har möjlighet att se den. Dessa rapporter arkiveras och går att ta fram och titta på när som helst i Periodrapportsarkivet. Genom historikfunktionen kan du se när en rapport publicerades och av vem.
Skulle du ångra en publicerad rapport finns det möjlighet att återkalla rapporten. Då döljs rapporten från kundens vy, men du kan alltid komma åt rapporten genom funktionen visa återkallade rapporter. Du kan välja att utgå från en återkallad rapport, när du skapar en ny.
Det går inte att helt radera en publicerad rapport.
Notera särskilt att funktionen Publicera inte innebär att ett notifieringsmail automatiskt skickas till dina rapportmottagare. För att skicka en notifiering, krävs att du klickar Skicka e-postnotifiering. Du väljer då vilka som ska få epostnotifieringen och har möjlighet att anpassa meddelandetexten.
För att få veta mer om Periodrapporter, läs i manualen här .