Gebruikers - Beheer
Rechten van een gebruiker inzien of aanpassen
Twinfield kent verschillende gebruikersabonnementen, gebaseerd op rollen. Elke rol bepaalt welke functies beschikbaar zijn. Een gebruiker is altijd gekoppeld aan minimaal één financiële administratie.
Twinfield Boekhouden kent twee typen omgevingen:
- Accountantsomgeving
- Ondernemersomgeving
Het abonnement Compleet Boekhouden voor ondernemers biedt de meeste functionaliteit. De gebruiker met level 1-rechten heeft toegang tot het beheer van administraties en gebruikers.
Toegangsinstellingen raadplegen
- Ga naar Instellingen > Toegangsinstellingen > Gebruikers.
- Klik op de naam van de gebruiker om de instellingen te bekijken of aan te passen.
- Klik op [Opslaan].
Overzicht gebruikers per administratie
Beheerders kunnen via het rapport Rechten-overzicht nagaan welke gebruikers toegang hebben tot een administratie.
Een gebruiker deactiveren
Een gebruiker deactiveren betekent dat deze tijdelijk geen toegang meer heeft tot Twinfield. Dit heeft geen invloed op de facturatie; de gebruiker blijft actief in de administratie totdat deze wordt verwijderd.
- Ga naar Instellingen > Toegangsinstellingen > Gebruikers
- Selecteer de gebruiker
- Ga naar het tabblad Accountstatus
- Vul een einddatum in bij Gebruiker deactiveren of stel een tijdelijke periode in
- Klik op [Opslaan]
Let op: Gebruikers zonder Wolters Kluwer Account worden automatisch gedeactiveerd na drie foutieve inlogpogingen. De gebruiker wordt standaard na 60 minuten weer vrijgegeven. Een beheerder kan deze instellingen aanpassen.
Een gebruiker verwijderen
- Ga naar Instellingen > Toegangsinstellingen > Gebruikers
- Selecteer de gebruiker
- Klik onderaan op [Verwijderen]
- Indien van toepassing: kies wat er met bestanden in Bestandsbeheer moet gebeuren (verwijderen of overdragen)
- Bevestig de verwijdering door op [Doorgaan] te klikken.
6. Geef een reden op en klik op [Verwijderen]
Verwijderde gebruikers blijven op de achtergrond bewaard, zodat ze later opnieuw geactiveerd kunnen worden.
Wijzigingen die door de gebruiker zijn gemaakt (zoals boekingen of instellingen) blijven behouden in de administratie.
Een verwijderde gebruiker herstellen
Het is mogelijk een verwijderde gebruiker opnieuw te activeren op basis van de code van de verwijderde gebruiker.
- Ga naar Instellingen > Toegangsinstellingen > Gebruikers
- Vul bovenaan de originele gebruikerscode in
- Klik op [Volgende].
- De gebruiker wordt nu getoond met alle instellingen van het moment dat deze was verwijderd. Controleer of alle informatie nog klopt.
- Klik op [Opslaan]
- De verwijderde gebruiker is nu weer actief.
- Let op: Als een gebruiker is hersteld, wordt er ook een nieuwe uitnodiging gestuurd naar het e-mailadres van het Wolters Kluwer Account. De gebruiker moet deze uitnodiging accepteren om opnieuw toegang te krijgen tot de Twinfield omgeving.
Veelvoorkomende situatie:
Gebruiker is inactief (tijdelijk geblokkeerd)
Na drie foutieve inlogpogingen wordt een gebruiker tijdelijk gedeactiveerd. De gebruiker wordt standaard na 60 minuten weer vrijgegeven. De hoofdgebruiker kan de gebruiker eerder herstellen:
- Ga naar Instellingen > Toegangsinstellingen > Gebruikers
- Selecteer de gebruiker
- Ga naar het tabblad Accountstatus
- Verwijder het vinkje bij Gebruiker deactiveren
- Klik op [Opslaan]
De hoofdgebruiker kan op gebruikersniveau instellen hoeveel inlogpogingen zijn toegestaan en/of tijdelijke deactivatie van toepassing is.