Bevakning av kund
Alla kunder i listan med Bolag/företag bevakas automatiskt. Ändringar markeras med en röd punkt. Kunder som ligger i listan Privatperson bevakas inte.
Bevakning innebära att du får en notifiering om det görs en förändring i t ex bolagets styrelse, bolagsordning eller verklig huvudman. Du ser notifieringarna genom att klicka på klockan i den övre menyraden eller genom att hålla muspekaren över den "röda punkten", då visas förändringen. Du kan även se före och efter detaljer i granskningsloggen.
Du får även ett mejl med de förändringar som har hänt varje måndag. Om du vill kan du avaktivera så att du inte får några mejl. Det gör du under Mina inställningar - E-postinställningar.
Vill du arkivera eller ta bort en kund kan du läsa om det i Capego KYC - Arkivera kunder och Capego KYC - Ta bort en kund